Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! FRI FRAKT på alle ordre

Mison2 Boots

Velg farge
Blå: Blue Blå: Blue Svart: Black Svart: Black
999,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

FRI FRAKT på alle ordre

Levering på døren

14 dagers returrett

Moderne vanntett Chelsea Boot med komfortabel dempet yttersåle. Skoen har elastikk i sidene og en vannavstøtende yttermembran. Praktisk pultab med logo på hælkappe. Les mer

 • Moderne vanntett Chelsea Boot med komfortabel dempet yttersåle. Skoen har elastikk i sidene og en vannavstøtende yttermembran. Praktisk pultab med logo på hælkappe.

  Materialer: Vannavstøtende yttermateriale
  Fargekode: 400
  Artikkelnummer: 7245611

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.