Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS ÅPENT KJØP

Levering på døren! Handle for over 1500,- og få fri frakt!

Althea Sneaker

Klassisk tennis-inspirert sko i soft imitert skinn med snøring. Skoen har behagelig passform med myk non-marking gummisåle, tekstilfôr og ton i ton detaljer i PU. Logo på tunge og hælkappe. Les mer

Velg farge
Hvit: Bleach White Hvit: Bleach White
599,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

 • Klassisk tennis-inspirert sko i soft imitert skinn med snøring. Skoen har behagelig passform med myk non-marking gummisåle, tekstilfôr og ton i ton detaljer i PU. Logo på tunge og hælkappe.

  Materialer: Overdel i imitert skinn
  Fargekode: 100
  Artikkelnummer: 7242747

  Tåler ikke vask.

  Tørkes av med fuktig klut

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.