Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS ÅPENT KJØP

Levering på døren! Handle for over 1500,- og få fri frakt!

Venezia Skjorte

Elegant skjorte i strukturvevet bomull. Den mørk mellomblå varianten har en delikat to tonet effekt, og den hvite har småblomstret kontraststoff innvendig i kragen. Skjorten har en enkel knappestolpe med lyse knapper, regulerbar mansjett. Normal passform. Les mer

Velg farge
Blå: Medieval Blue Blå: Medieval Blue Hvit: Bright White Hvit: Bright White
239,- før 799,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

 • Elegant skjorte i strukturvevet bomull. Den mørk mellomblå varianten har en delikat to tonet effekt, og den hvite har småblomstret kontraststoff innvendig i kragen. Skjorten har en enkel knappestolpe med lyse knapper, regulerbar mansjett. Normal passform.

  Materialer: 100% Bomull
  Fargekode: O68
  Artikkelnummer: 7241882

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Strekkes i fasong

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.