Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS ÅPENT KJØP

Levering på døren! Fri frakt!

Theodore Skjorte - Slim Fit

Tidløs ensfarget skjorte i strykefri bomull med herringbone-mønstret vev og delikat kontrastfôr på innside av krage og under mansjett. En anvendelig klassiker! Modellen er 190 cm høy og bruker str M. Les mer

Velg farge
Blå: Vista Blue Blå: Vista Blue Hvit: Bright White Hvit: Bright White
1 099,-
Velg størrelse:

Fri frakt!

Levering på døren

14 dagers returrett

 • Slim Fit
 • Button-down krage
 • 100% bomull
 • Wrinkle Free
 • Ton-iton brodert logo på brystet
 • Justerbar mansjett med splitt og knapp
 • Tidløs ensfarget skjorte i strykefri bomull med herringbone-mønstret vev og delikat kontrastfôr på innside av krage og under mansjett. En anvendelig klassiker! Modellen er 190 cm høy og bruker str M.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: O68
  Artikkelnummer: 7244206

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler rensing uten begrensninger i normale rensemetoder.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes separat

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.