Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS ÅPENT KJØP

Levering på døren! Fri frakt!

Ted Skjorte - Regular Fit

Lun og komfortabel rutet skjorte i herringbonevevet bomull. Skjorten har buttondown krage med innvendig kontrastfarge i kragen, brystlomme med ett lite broderi, knappestolpe med mørk blå knapper og regulerbar mansjett med knapp og splitt. Regular fit. Modellen er 190 cm høy og bruker str M. Les mer

Velg farge
Grønn: Pineneedle Grønn: Pineneedle
999,-
Velg størrelse:

Fri frakt!

Levering på døren

14 dagers returrett

 • Lun og komfortabel rutet skjorte i herringbonevevet bomull. Skjorten har buttondown krage med innvendig kontrastfarge i kragen, brystlomme med ett lite broderi, knappestolpe med mørk blå knapper og regulerbar mansjett med knapp og splitt. Regular fit. Modellen er 190 cm høy og bruker str M.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: GQB
  Artikkelnummer: 7245206

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.