Gå til innhold
BYTTERETT PÅ JULEGAVER T.O.M 15.JANUAR
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt.

Stone flanellskjorte

Velg farge
Blå: Navy Blå: Navy
699,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Komfortabel rutet flanellskjorte i lett børstet twillkvalitet med button down krage, brystlomme med broderi og lyse knapper med mørk knappehullstråd. Skjorten har regulerbar mansjett med knapp og splitt og ledig passform. Les mer

Mer info

Mer info

Komfortabel rutet flanellskjorte i lett børstet twillkvalitet med button down krage, brystlomme med broderi og lyse knapper med mørk knappehullstråd. Skjorten har regulerbar mansjett med knapp og splitt og ledig passform.

Materialer: 100% bomull
Fargekode: EMU
Artikkelnummer: 7248534

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes på vrangen

Vaskes separat

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler