Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt.

Simon Printet twill skjorte - Regular Fit

Velg farge
Blå: Chambray Blue Blå: Chambray Blue
999,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Klassisk skjorte i småmønstret twill med buttondown krage og lite logobroderi på brystet. Skjorten har kontraststoff og dekorbånd inne i kragen, lyse knapper med mørk knapphullstråd og regulerbar mansjett med splitt og knapp. Regular fit. Les mer

 • Ikke på lager i VICbutikker
 • Mer info

  Klassisk skjorte i småmønstret twill med buttondown krage og lite logobroderi på brystet. Skjorten har kontraststoff og dekorbånd inne i kragen, lyse knapper med mørk knapphullstråd og regulerbar mansjett med splitt og knapp. Regular fit.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: EN3
  Artikkelnummer: 7247566

  Vask og vedlikehold

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved høy temperatur. Maks. 200 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Frakt og retur

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.