Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt.

Poseidon Linenmix Skjorte - Regular Fit

Velg farge
Blå: Chambray Blue Blå: Chambray Blue Rosa: Calypso Coral Rosa: Calypso Coral Hvit: Bright White Hvit: Bright White
899,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Kortermet skjorte med fin struktur i en sval blanding av bomull og lin. Skjorten har button-down krage, fine detaljer inni nakken og brodert ton-i-ton logo på brystet. Les mer

 • Mer info

  Kortermet skjorte med fin struktur i en sval blanding av bomull og lin. Skjorten har button-down krage, fine detaljer inni nakken og brodert ton-i-ton logo på brystet.

  Materialer: 55% lin, 45% bomull
  Fargekode: EN3
  Artikkelnummer: 7243243

  Vask og vedlikehold

  Finvask maks 40º

  Tåler rensing uten begrensninger i normale rensemetoder.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Frakt og retur

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.