Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt

OSLO PRINTET SKJORTE - TAILOR FIT

Velg farge
Blå: Blue Nights Blå: Blue Nights
239,- før 799,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Småmønstret klassisk skjorte i behagelig bomullsblanding med buet avslutning nede. Modellen på bildet er 188 cm høy og har på seg størrelse medium. Les mer

 • Tailor Fit
 • Liten button-under krage
 • Enkel knappestolpe
 • Justerbar mansjett
 • Småmønstret klassisk skjorte i behagelig bomullsblanding med buet avslutning nede. Modellen på bildet er 188 cm høy og har på seg størrelse medium.

  Materialer: 59% bomull, 41% nylon
  Fargekode: EGR
  Artikkelnummer: 7244616

  Normal maskinvask maks 40º

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.