Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS ÅPENT KJØP

Levering på døren! Handle for over 1500,- og få fri frakt!

Marcel Skjorte - Regular Fit

Sommerlig mønstret skjorte i lekker lin og bomullsblanding med button-down krage. Den delikate skjorten er langermet, har brodert logo på brystet og fint kontraststoff inni nakken og under mansjett som er justerbar med to knapper. Regular Fit. Les mer

Velg farge
Blå: Vista Blue Blå: Vista Blue
999,-
Velg størrelse:
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

 • Sommerlig mønstret skjorte i lekker lin og bomullsblanding med button-down krage. Den delikate skjorten er langermet, har brodert logo på brystet og fint kontraststoff inni nakken og under mansjett som er justerbar med to knapper. Regular Fit.

  Materialer: 55% Lin 45% Bomull
  Fargekode: E9O
  Artikkelnummer: 7243293

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes separat

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.