Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt.

Kai Skjorte - Classic Fit

Velg farge
Blå: Nebulas Blue Blå: Nebulas Blue
999,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Rutet lettstelt skjorte i klassiske farger med button-down krage. Skjorten er i 100% lett og behagelig bomull, har fine detaljer på innside av krage og justerbar mansjett med splitt og to knapper. Classic Fit. Les mer

 • Mer info

  Rutet lettstelt skjorte i klassiske farger med button-down krage. Skjorten er i 100% lett og behagelig bomull, har fine detaljer på innside av krage og justerbar mansjett med splitt og to knapper. Classic Fit.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: EOV
  Artikkelnummer: 7241945

  Vask og vedlikehold

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes separat

  Frakt og retur

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.