Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt.

DARIO SKJORTE

Velg farge
Svart: Dark Navy Svart: Dark Navy Rød: Oxblood Red Rød: Oxblood Red
699,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Skjorte i behagelig twillvevet bomull og tencell blanding. Skjorten har moderat cut away krage, enkel knappestolpe med mørke knapper, regulerbar mansjett og ton i ton broderi på erm splitten. Regular fit. Modellen på bildet er 188 cm høy og har på seg størrelse medium. Les mer

 • Ikke på lager i VICbutikker
 • Mer info

  Skjorte i behagelig twillvevet bomull og tencell blanding. Skjorten har moderat cut away krage, enkel knappestolpe med mørke knapper, regulerbar mansjett og ton i ton broderi på erm splitten. Regular fit. Modellen på bildet er 188 cm høy og har på seg størrelse medium.

  Materialer: 50%bomull, 50%tencel
  Fargekode: K5F
  Artikkelnummer: 7245177

  Vask og vedlikehold

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Opptil 3% krymp.

  Frakt og retur

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.