Gå til innhold
BYTTERETT PÅ JULEGAVER T.O.M 15.JANUAR
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt.

Benjamin Skjorte - Regular Fit

Velg farge
Blå: Vista Blue Blå: Vista Blue
1 099,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Klassisk rutet skjorte i strykefri fiskebensvevet bomull med buttondown krage og matchende logobroderi på brystet. Skjorten har innvendig kontraststoff i nakken, buttondown krage, regulerbar mansjett med knapp og splitt og sydd knappestolpe med lyse knapper. Les mer

  • Ikke på lager i VICbutikker
Mer info

Mer info

Klassisk rutet skjorte i strykefri fiskebensvevet bomull med buttondown krage og matchende logobroderi på brystet. Skjorten har innvendig kontraststoff i nakken, buttondown krage, regulerbar mansjett med knapp og splitt og sydd knappestolpe med lyse knapper.

Materialer: 100% bomull
Fargekode: E9O
Artikkelnummer: 7248333

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved høy temperatur. Maks. 200 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Tåler ikke tørketrommel.

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler