Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt.

Slim Suit Shorts II

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain Grå: Light Grey Melange Grå: Light Grey Melange
239,- før 799,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Chinoshorts med melering og komfortabel stretch i en lett vask med børstet finish. Shortsen har stikklommer i front, baklommer med knapp, metallogo ved høyre baklomme og ton i ton stikninger. Passform: Trendy silhuett med smal setevidde, normal livhøyde og smale ben som passer de fleste. Materiale:vevet twill kvalitet med god stretch. Les mer

 • Mer info

  Chinoshorts med melering og komfortabel stretch i en lett vask med børstet finish. Shortsen har stikklommer i front, baklommer med knapp, metallogo ved høyre baklomme og ton i ton stikninger. Passform: Trendy silhuett med smal setevidde, normal livhøyde og smale ben som passer de fleste. Materiale:vevet twill kvalitet med god stretch.

  Materialer: 62% polyester, 33%viskose, 5% elastan
  Fargekode: ID6
  Artikkelnummer: 7246603

  Vask og vedlikehold

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Frakt og retur

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.