Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt.

Regular Comfort Bermuda

Velg farge
Blå: Super Stonewashed + Blå: Super Stonewashed +
209,- før 699,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Komfortabel 5-lommers denimshorts med et super-steinvasket uttrykk og slitasjeeffekter på front og bakside. Shortsen har kontrastdetaljer, både tobaccofargede og blå sømmer, og beige logo-avsender i livet bak. Passform: Normalt sete, normal livhøyde og rette ben som passer til de som ønsker en avslappet silhuett. Materiale: 13 OZ denim med brede twill spor i en mellomblå indigo innfarging, med god elastisitet. Les mer

 • Mer info

  Komfortabel 5-lommers denimshorts med et super-steinvasket uttrykk og slitasjeeffekter på front og bakside. Shortsen har kontrastdetaljer, både tobaccofargede og blå sømmer, og beige logo-avsender i livet bak. Passform: Normalt sete, normal livhøyde og rette ben som passer til de som ønsker en avslappet silhuett. Materiale: 13 OZ denim med brede twill spor i en mellomblå indigo innfarging, med god elastisitet.

  Materialer: 99% bomull, 1% Elastan
  Fargekode: DAD
  Artikkelnummer: 7246578

  Vask og vedlikehold

  Finvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Frakt og retur

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.