Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt.

MICHAEL PRINTET SHORTS

Velg farge
Blå: China Blue Blå: China Blue
209,- før 699,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Allover printet shorts i lett bomullskvalitet med god stretch. Shortsen har stikklommer og en passepoilert baklomme, lukkes i livet med hekte og knapp, har elastikk og snøring i linningen og små splitter i siden. Les mer

 • Mer info

  Allover printet shorts i lett bomullskvalitet med god stretch. Shortsen har stikklommer og en passepoilert baklomme, lukkes i livet med hekte og knapp, har elastikk og snøring i linningen og små splitter i siden.

  Materialer: 98%bomull, 2%elastan
  Fargekode: EDR
  Artikkelnummer: 7246676

  Vask og vedlikehold

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Opptil 3% krymp

  Frakt og retur

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.