Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt.

Leroy Denim Stretch Bermuda

Velg farge
DENIM: Super Stonewashed + DENIM: Super Stonewashed +
799,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Komfortabel 5 lommers denimshorts i lys vask med stretch. Shortsen har kontrastdetaljer og brun skinnetikett med logo bak i livet. Passform: Smal setevidde, normal livhøyde og rette ben som passer til de som ønsker en klassisk silhuett. Kvalitet: 11 .5 OZ mellomblå denim med komfortabel elastisitet. Vask: Mellomblå grunnfarge i en lett steinvasket prosess med vaskede slitasje effekter og spray på front og bak. Vasken gir et unikt uttrykk. Les mer

 • Mer info

  Komfortabel 5 lommers denimshorts i lys vask med stretch. Shortsen har kontrastdetaljer og brun skinnetikett med logo bak i livet. Passform: Smal setevidde, normal livhøyde og rette ben som passer til de som ønsker en klassisk silhuett. Kvalitet: 11 .5 OZ mellomblå denim med komfortabel elastisitet. Vask: Mellomblå grunnfarge i en lett steinvasket prosess med vaskede slitasje effekter og spray på front og bak. Vasken gir et unikt uttrykk.

  Materialer: 98% bomull, 2% elastan
  Fargekode: DAD
  Artikkelnummer: 7243009

  Vask og vedlikehold

  Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger

  Frakt og retur

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.