Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS ÅPENT KJØP

Levering på døren! Handle for over 1500,- og få fri frakt!

Figo Badeshorts

Maritim stripet badeshorts i lett, hurtigtørkende nylon med elastikk og snøring i livet. Shortsen har friskt kontrastfôr inni linning, innerbukse i mesh, vertikale innstikklommer i sidesøm og lomme med klaff og borrelås bak. Sporty gummiert logobadge bak i livet og brodert logo nede i front. Les mer

Velg farge
Blå: Twilight Blue Blå: Twilight Blue
599,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

 • Maritim stripet badeshorts i lett, hurtigtørkende nylon med elastikk og snøring i livet. Shortsen har friskt kontrastfôr inni linning, innerbukse i mesh, vertikale innstikklommer i sidesøm og lomme med klaff og borrelås bak. Sporty gummiert logobadge bak i livet og brodert logo nede i front.

  Materialer: 100% nylon
  Fargekode: EGJ
  Artikkelnummer: 7243254

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Kan ikke renses.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.