Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt.

EVENING SHORTS

Velg farge
Svart: Dark Navy Svart: Dark Navy Grå: Agate Gray Grå: Agate Gray
799,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Lekker chino shorts i bomullssatin med komfortabel stretch. Shortsen har pene detaljer inni linning, beltehemper, skrå stikklommer foran og paspoilerte baklommer. Lukkes med glidelås i gylf og har skjult hempe og knapp øverst. Klassisk passform og lengde. Modellen på bildet er 188 cm høy og har på seg størrelse medium. Les mer

 • Mer info

  Lekker chino shorts i bomullssatin med komfortabel stretch. Shortsen har pene detaljer inni linning, beltehemper, skrå stikklommer foran og paspoilerte baklommer. Lukkes med glidelås i gylf og har skjult hempe og knapp øverst. Klassisk passform og lengde. Modellen på bildet er 188 cm høy og har på seg størrelse medium.

  Materialer: 51%bomull, 45%polyester og 4%spandex
  Fargekode: C27
  Artikkelnummer: 7243092

  Vask og vedlikehold

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Kan ikke renses.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes separat

  Maks 5% krymp

  Frakt og retur

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.