Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Klikk her for å bli medlem i VIC kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

FRI FRAKT ved kjøp over 600,- Få varene levert på døren med Porterbuddy

Zino Jakke

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
1 699,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Stilren jakke i lett 100% ull med krage, nakkehempe og glidelåslukning i front. Jakken er sydd i strikket materiale, har to brystlommer med skjult knepping, rett avslutning nederst og god passform. Les mer

Mer info

Mer info

Stilren jakke i lett 100% ull med krage, nakkehempe og glidelåslukning i front. Jakken er sydd i strikket materiale, har to brystlommer med skjult knepping, rett avslutning nederst og god passform.

Materialer: 100% Wool
Fargekode: EM6
Artikkelnummer: 7247794

Vask og vedlikehold

Tåler ikke vask.

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Tåler ikke tørketrommel.

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler