Gå til innhold

FRI FRAKT ved kjøp over 600,- Få varene levert på døren med Porterbuddy

Oskar down jakke

Velg farge
Svart: Dark Navy Svart: Dark Navy Grønn: Grape Leaf Grønn: Grape Leaf
599,- før 1 999,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Lett quiltet jakke med 90/10 dun og fjær. Jakken har rett fasong med glidelås i metall og knappestolpe med metall trykknapper, ribbmansjett på ermet og gode lommer med klaff og knapp og en vertikal brystlomme med knappelukning. Rett passform. Les mer

Mer info

Mer info

Lett quiltet jakke med 90/10 dun og fjær. Jakken har rett fasong med glidelås i metall og knappestolpe med metall trykknapper, ribbmansjett på ermet og gode lommer med klaff og knapp og en vertikal brystlomme med knappelukning. Rett passform.

Materialer: 100% Polyester
Fargekode: C27
Artikkelnummer: 7247905

Vask og vedlikehold

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Kan ikke renses.

Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

Vaskes med tilsvarende farger.

For 100% Polyamid, Vattering 90% dun, 10% fjær, 3% krymp. bruk ikke tøymykner

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler