Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt!

Gino Parka

Velg farge
Blå: Salute Blå: Salute
3 299,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Parkas i komfortabel kvalitet med utenpåsydde lommer med magnetlukning på klaffene. Lukkes i front med glidelås og knapper. Har regulerbar hette, innvendig rib i ermet, brystlomme og liten glidelåslomme på ermet. Parkasen er vattert med Primaloft insulation for god isolerende evne. Normal passform. Les mer

 • Parkas i komfortabel kvalitet med utenpåsydde lommer med magnetlukning på klaffene. Lukkes i front med glidelås og knapper. Har regulerbar hette, innvendig rib i ermet, brystlomme og liten glidelåslomme på ermet. Parkasen er vattert med Primaloft insulation for god isolerende evne. Normal passform.

  Materialer: 100% Polyester
  Fargekode: EMW
  Artikkelnummer: 7244225

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Ikke bruk tøymykner.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.