Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt

Enzo Jakke

Enzo Jakke

Klassisk lett og behagelig vårjakke med skjult glidelås i front. Jakken har halvhøy hals med myk ribbestrikket innvendig kant og elastisk mansjett. Rett avslutning med mulighet for justering, gode lommer og gummiert logobadge på overerm. Les mer

2 499,-
Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain Grønn: Ivy Green Grønn: Ivy Green
Velg farge for å gå videre
Varen er dessverre utsolgt
Stylenummer: 1588203
 • Klassisk lett og behagelig vårjakke med skjult glidelås i front. Jakken har halvhøy hals med myk ribbestrikket innvendig kant og elastisk mansjett. Rett avslutning med mulighet for justering, gode lommer og gummiert logobadge på overerm.

  Materialer: 100% polyester
  Artikkelnummer: 7241637

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan ikke strykes, dampes eller presses.

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Må ikke bløtlegges

  Må ikke vris

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.