Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt

WARZAW GENSER

Velg farge
Grønn: Tarmac Grønn: Tarmac Svart: Dark Navy Svart: Dark Navy
299,- før 999,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Genser i bomull med strukturstrikk på bryst og rygg. Genseren har rund hals og ribbestrikkede vrangborder. Normal passform. Modellen på bildet er 188 cm høy og har på seg størrelse medium. Les mer

 • Genser i bomull med strukturstrikk på bryst og rygg. Genseren har rund hals og ribbestrikkede vrangborder. Normal passform. Modellen på bildet er 188 cm høy og har på seg størrelse medium.

  Materialer: 100%bomull
  Fargekode: GPD
  Artikkelnummer: 7244369

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Tørkes flatt.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes separat

  Må ikke bløtlegges

  Strekkes i fasong

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.