Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt

Troy Langermet T-Skjorte

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
599,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Langermet T-skjorte i myk børstet bomull med rund hals med liten vrangbord og refleksprint på brystet. Genseren har rett avslutning nederst på bolen og på ermene. Liten tricolor badge i venstre side nede og liten refleks badge på venstre erm. Modellen er 190 cm høy og bruker str M. Les mer

 • Langermet T-skjorte i myk børstet bomull med rund hals med liten vrangbord og refleksprint på brystet. Genseren har rett avslutning nederst på bolen og på ermene. Liten tricolor badge i venstre side nede og liten refleks badge på venstre erm. Modellen er 190 cm høy og bruker str M.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7245044

  Finvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes separat

  Strekkes i fasong

  Strykes på vrangen

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.