Gå til innhold

FRI FRAKT ved kjøp over 600,- Få varene levert på døren med Porterbuddy

Theo Pile Jakke

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
699,- før 1 399,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Lun pile jakke med glidelåslommer og god krage. Jakken har glidelåsluning i front, elastikk nederst på ermet og i kanten nede, ledig passform og liten badge på venste erm. Les mer

Mer info

Mer info

Lun pile jakke med glidelåslommer og god krage. Jakken har glidelåsluning i front, elastikk nederst på ermet og i kanten nede, ledig passform og liten badge på venste erm.

Materialer: 100% polyester
Fargekode: EM6
Artikkelnummer: 7247679

Vask og vedlikehold

Finvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan ikke strykes, dampes eller presses.

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Tåler ikke tørketrommel.

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler