Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt

Suave Genser

Velg farge
Blå: Dark Sapphire Blå: Dark Sapphire Grønn: Oil Green Grønn: Oil Green Hvit: Vanilla Ice Hvit: Vanilla Ice
399,- før 799,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Myk og lett genser i 100% bomull med rund hals og strukturstrikket kropp og glattstrikkede raglanermer. Genseren har ribbestrikkede vrangborder og normal passform. Les mer

 • Myk og lett genser i 100% bomull med rund hals og strukturstrikket kropp og glattstrikkede raglanermer. Genseren har ribbestrikkede vrangborder og normal passform.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: O62
  Artikkelnummer: 7246274

  Finvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.