Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt

Raol Genser

Raol Genser

Lekker genser i en kombinasjon av vrang og glatt strikk. Den behagelige genseren er i bomullsblanding og har ribbestrikket rund hals, nederkant og ermeavslutning. Fine detaljer inni nakken og liten emaljert logo nede til venstre. Les mer

999,-
Velg farge
Blå: Vista Blue Blå: Vista Blue Blå: Peacoat Blå: Peacoat Rosa: Porcelain Rose Rosa: Porcelain Rose
Velg farge for å gå videre
Varen er dessverre utsolgt
Stylenummer: 1590167
 • Lekker genser i en kombinasjon av vrang og glatt strikk. Den behagelige genseren er i bomullsblanding og har ribbestrikket rund hals, nederkant og ermeavslutning. Fine detaljer inni nakken og liten emaljert logo nede til venstre.

  Materialer: 60% bomull, 40% polyester
  Artikkelnummer: 7241772

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler rensing uten begrensninger i normale rensemetoder.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Tørkes flatt.

  Vaskes på vrangen

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.