Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt

PIQUE GENSER

Velg farge
Grå: Birch Grå: Birch
599,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Genser i lett piquekvalitet med rett passform. Genseren har strukturrib med liten kontrast rundt halsåpning, diskret broderi på brystet og liten tab i venstre side. Modellen på bildet er 188 cm høy og har på seg størrelse medium. Les mer

 • Genser i lett piquekvalitet med rett passform. Genseren har strukturrib med liten kontrast rundt halsåpning, diskret broderi på brystet og liten tab i venstre side. Modellen på bildet er 188 cm høy og har på seg størrelse medium.

  Materialer: 100%bomull
  Fargekode: I2O
  Artikkelnummer: 7244403

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Kan ikke renses.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Maks 5% krymp

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.