Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR RETUR FREM TIL 9. JANUAR

Levering på døren! Handle for over 1000,- og få fri frakt!

PIERO GENSER

Strukturstrikket genser med glattstrikk på skulder og erm. Genseren har ribbestrikkede vrangborder, ett lite broderi på brystet og rund hals. Normal passform. Modellen på bildet er 188 cm høy og har på seg størrelse medium. Les mer

Velg farge
Brun: Dune Brun: Dune Svart: Jet Black Svart: Jet Black Grønn: Forest Night Grønn: Forest Night
699,-
Velg størrelse:
 • Ikke på lager i VICbutikker

FRI FRAKT på alle ordre!

Levering på døren

14 dagers returrett

 • Strukturstrikket genser med glattstrikk på skulder og erm. Genseren har ribbestrikkede vrangborder, ett lite broderi på brystet og rund hals. Normal passform. Modellen på bildet er 188 cm høy og har på seg størrelse medium.

  Materialer: 50%viskose, 40%nylon, 10%ull
  Fargekode: C18
  Artikkelnummer: 7245021

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Maks 5% krymp.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.