Gå til innhold

Levering på døren! FRI FRAKT på alle ordre!

Piccard Zip Cardigan

Klassisk cardigan i kvalitetsbomull med metallglidelås og halvhøy ribbestrikket krage. Strikkejakken har skråstilte lommer og en diskret logobagde nede på venstre side. Modellen er 190 cm høy og bruker str M. Les mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
1 049,- før 1 499,-
Velg størrelse:

FRI FRAKT på alle ordre!

Levering på døren

14 dagers returrett

 • Klassisk cardigan i kvalitetsbomull med metallglidelås og halvhøy ribbestrikket krage. Strikkejakken har skråstilte lommer og en diskret logobagde nede på venstre side. Modellen er 190 cm høy og bruker str M.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7245131

  Finvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes separat

  Må ikke bløtlegges

  Strekkes i fasong

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.