Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt

MOCK NECK GENSER

Velg farge
Brun: Burro Brun: Burro Blå: Dark Navy Blå: Dark Navy
209,- før 699,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Klassisk finstrikket genser i myk bomull med silke. Genseren har normal passform, halvhøy krage og ribbestrikkede vrangborder. Modellen på bildet er 188 cm høy og har på seg størrelse medium. Les mer

 • Klassisk finstrikket genser i myk bomull med silke. Genseren har normal passform, halvhøy krage og ribbestrikkede vrangborder. Modellen på bildet er 188 cm høy og har på seg størrelse medium.

  Materialer: 90%bomull, 10%silke
  Fargekode: C27
  Artikkelnummer: 7244387

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger. Maks 5% krymp. Nupping kan forekomme.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.