Gå til innhold
BYTTERETT PÅ JULEGAVER T.O.M 15.JANUAR
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt.

Matterhorn Genser

Velg farge
Rød: Flame Rød: Flame
1 899,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Glattstrikket retrogenser i ullblanding med terry logobagde på brystet og friske farger. Genseren har rund hals med ribbestrikkede vrangborder og en liten badge på venstre erm. Klassisk passform. Les mer

Mer info

Mer info

Glattstrikket retrogenser i ullblanding med terry logobagde på brystet og friske farger. Genseren har rund hals med ribbestrikkede vrangborder og en liten badge på venstre erm. Klassisk passform.

Materialer: 80% ull, 20% nylon
Fargekode: K3L
Artikkelnummer: 7248447

Vask og vedlikehold

Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Kan ikke renses.

Tåler ikke tørketrommel.

Tørkes flatt.

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler