Gå til innhold
BYTTERETT PÅ JULEGAVER T.O.M 15.JANUAR
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt.

Marc Hettegenser

Velg farge
Hvit: Marshmallow Hvit: Marshmallow
1 199,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Hettegenser i friske farger med kontrast fôr i hetten, stort gummiprint på brystet. god frontlomme, tab i siden og liten badge på ermet. Normal passform. Les mer

  • Ikke på lager i VICbutikker
Mer info

Mer info

Hettegenser i friske farger med kontrast fôr i hetten, stort gummiprint på brystet. god frontlomme, tab i siden og liten badge på ermet. Normal passform.

Materialer: 80% bomull, 20% polyester
Fargekode: O79
Artikkelnummer: 7248515

Vask og vedlikehold

Finvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Kan ikke renses.

Tåler ikke tørketrommel.

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler