Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! FRI FRAKT på alle ordre

Gerard Zip Neck

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain Blå: Riverside Blå: Riverside Grønn: GUJ Grønn: GUJ
699,- før 999,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

FRI FRAKT på alle ordre

Levering på døren

14 dagers returrett

Finstrikket genser med glidelås i halsen. Den anvendelige genseren har halvhøy ribbestrikket krage, delikate detaljer inni nakken og vrangbord nederst og på ermet. Brodert logo på brystet. Les mer

 • Ikke på lager i VICbutikker
 • Finstrikket genser med glidelås i halsen. Den anvendelige genseren har halvhøy ribbestrikket krage, delikate detaljer inni nakken og vrangbord nederst og på ermet. Brodert logo på brystet.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: GUJ
  Artikkelnummer: 7247182

  Finvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Må ikke bløtlegges

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.