Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt.

Gerard Genser

Velg farge
Grønn: Rosin Grønn: Rosin Rød: Chili Rød: Chili
799,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Klassisk finstrikket genser i behagelig bomull med rund hals. Genseren har brodert ton i ton logo på brystet, fine detaljer inni nakken og ribkant nederst og på ermet. Modellen er 190 cm høy og bruker str M. Les mer

 • Mer info

  Klassisk finstrikket genser i behagelig bomull med rund hals. Genseren har brodert ton i ton logo på brystet, fine detaljer inni nakken og ribkant nederst og på ermet. Modellen er 190 cm høy og bruker str M.

  • 100% bomull
  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: K4D
  Artikkelnummer: 7243847

  Vask og vedlikehold

  Finvask maks 40º;WashNoBleach

  Vaskes på vrangen;Generalicon2

  Frakt og retur

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.