Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt

Gaspard Windstopper

Gaspard Windstopper

Sporty windstopper jakke i en behagelig kombinasjon av fleece og softshell med stretch i klassisk fargekombinasjon. Den lette og komfortable jakken lukkes med glidelås og knapper, har halvhøy krage, mulighet for justering på ermet og nederst, to innstikklommer med glidelås foran og en innerlomme. Strategisk plasserte refleks, brodert logo og gummibadge på overarm. Modellen er 190 cm høy og bruker str M. Les mer

1 499,-
Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
Velg farge for å gå videre
Varen er dessverre utsolgt
Stylenummer: 1591498
 • Sporty windstopper jakke i en behagelig kombinasjon av fleece og softshell med stretch i klassisk fargekombinasjon. Den lette og komfortable jakken lukkes med glidelås og knapper, har halvhøy krage, mulighet for justering på ermet og nederst, to innstikklommer med glidelås foran og en innerlomme. Strategisk plasserte refleks, brodert logo og gummibadge på overarm. Modellen er 190 cm høy og bruker str M.

  Materialer: 100% polyester yttermateriale
  Artikkelnummer: 7241888

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Kan ikke renses.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.