Gå til innhold

FRI FRAKT ved kjøp over 600,- Få varene levert på døren med Porterbuddy

Epic Cardigan

Velg farge
Blå: Quiet Harbor Blå: Quiet Harbor
999,- før 1 999,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Lun strikket cardigan i melert ull med innslag av nylon. Cardiganene har metallglidelås i front, kontraststripe i nakken og ribbestrikket krage og vrangborder. Normal passform. Modellen er 188 cm høy og bruker str L. Les mer

  • Ikke på lager i VICbutikker
Mer info

Mer info

Lun strikket cardigan i melert ull med innslag av nylon. Cardiganene har metallglidelås i front, kontraststripe i nakken og ribbestrikket krage og vrangborder. Normal passform. Modellen er 188 cm høy og bruker str L.

Materialer: 80% Ull, 20% Nylon
Fargekode: EOD
Artikkelnummer: 7247414

Vask og vedlikehold

Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Kan ikke renses.

Tåler ikke tørketrommel.

Tørkes flatt.

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler