Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS ÅPENT KJØP

Levering på døren! Handle for over 1500,- og få fri frakt!

Eladio Rugger

Sporty langermet rugger i 100% bomull med glatt krage og tøffe detaljer. Genseren har skjult stolpe med tre knapper, splitter i sidene og flere Crest Logo langs det ene ermet og på brystet. Modellen er 190 cm høy og bruker str M. Les mer

Velg farge
Hvit: Bright White Hvit: Bright White
299,- før 999,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

 • Sporty langermet rugger i 100% bomull med glatt krage og tøffe detaljer. Genseren har skjult stolpe med tre knapper, splitter i sidene og flere Crest Logo langs det ene ermet og på brystet. Modellen er 190 cm høy og bruker str M.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: O68
  Artikkelnummer: 7243005

  Normal maskinvask maks 40º ;WashNoBleach

  Vaskes på vrangen;Generalicon2

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.