Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS ÅPENT KJØP

Levering på døren! Fri frakt!

Chandler Zipgenser

Strukturstrikket genser i lett og myk ull/bomullsblanding med krage og glidelås. Genseren har ribbestrikket vrangbord på ermet og i kanten nederst og er normal i passformen. Les mer

Velg farge
Blå: Black Iris Blå: Black Iris Grønn: Scarab Grønn: Scarab Grå: Eiffel Tower Grå: Eiffel Tower
999,-
Velg størrelse:

Fri frakt!

Levering på døren

14 dagers returrett

 • Strukturstrikket genser i lett og myk ull/bomullsblanding med krage og glidelås. Genseren har ribbestrikket vrangbord på ermet og i kanten nederst og er normal i passformen.

  Materialer: 55% Merino ull, 45% Bomull
  Fargekode: EGC
  Artikkelnummer: 7243957

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Tørkes flatt.

  Vaskes på vrangen

  Må ikke bløtlegges

  Strekkes i fasong

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.