Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt

BERLIN POLO GENSER

Velg farge
Grå: Birch Grå: Birch Grå: Smoked Pearl Grå: Smoked Pearl
699,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Høyhalset strikkegenser i supermyk ull og bomullsmix med 10% silke. Genseren har en liten tab i siden og er normal i passform. Modellen på bildet er 188 cm høy og har på seg størrelse medium. Les mer

 • Høyhalset strikkegenser i supermyk ull og bomullsmix med 10% silke. Genseren har en liten tab i siden og er normal i passform. Modellen på bildet er 188 cm høy og har på seg størrelse medium.

  Materialer: 55%bomull, 20%nylon, 15%ull, 10%silke
  Fargekode: I2O
  Artikkelnummer: 7245178

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Maks 5% krymp

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.