Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt

Bastien Hettegenser

Bastien Hettegenser

Sporty hettegenser i myk børstet bomullsblanding med logo applikasjoner på brystet. Collegegenseren har hette med snøring, gjennomgående lomme foran og vrangbord nederst og på ermet. Modellen er 190 cm høy og bruker str M. Les mer

Pris ikke tilgjengelig
Velg farge for å gå videre
Varen er ikke tilgjengelig
Stylenummer: 1659530
 • Sporty hettegenser i myk børstet bomullsblanding med logo applikasjoner på brystet. Collegegenseren har hette med snøring, gjennomgående lomme foran og vrangbord nederst og på ermet. Modellen er 190 cm høy og bruker str M.

  Materialer: 75% bomull, 25% polyester
  Artikkelnummer: 7244022

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.