Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt.

Axel Genser

Velg farge
Grå: Timber Wolf Grå: Timber Wolf
899,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Lett genser i fiskebensmønstret glattstrikk med raglanerm og ribbestrikkede vrangborder,. Genseren har klassisk passform og ton i ton broderi på brystet. Les mer

 • Mer info

  Lett genser i fiskebensmønstret glattstrikk med raglanerm og ribbestrikkede vrangborder,. Genseren har klassisk passform og ton i ton broderi på brystet.

  Materialer: 60% bomull, 30% nylon og 10% ull
  Fargekode: I6E
  Artikkelnummer: 7247892

  Vask og vedlikehold

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler rensing uten begrensninger i normale rensemetoder.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Strekkes i fasong

  5% Krymp

  Frakt og retur

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.