Gå til innhold
BYTTERETT PÅ JULEGAVER T.O.M 15.JANUAR
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt.

Aurelien Genser

Velg farge
Blå: Quiet Harbor Blå: Quiet Harbor Grønn: GUJ Grønn: GUJ
1 299,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Klassisk strikkegenser i myk lammeull med innslag av nylon som gir god slitestyrke. Genseren har rund hals, ribbestrikkede vrangborder, liten tricolorefarget tab nede på siden og en ton i ton filt badge med logo på ermet. Normal passform. Les mer

  • Ikke på lager i VICbutikker
Mer info

Mer info

Klassisk strikkegenser i myk lammeull med innslag av nylon som gir god slitestyrke. Genseren har rund hals, ribbestrikkede vrangborder, liten tricolorefarget tab nede på siden og en ton i ton filt badge med logo på ermet. Normal passform.

Materialer: 80% ull, 20% nylon
Fargekode: GUJ
Artikkelnummer: 7248564

Vask og vedlikehold

Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Kan ikke renses.

Tåler ikke tørketrommel.

Tørkes flatt.

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler