Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt

Altitude Zip Jakke

Altitude Zip Jakke

Retro inspirert strikket jakke i lett ull med innslag av nylon. Jakken har en halvhøy ribbestrikket krage, sølvfarget glidelås i front og en liten badge på venstre overerm. Liten tricolor tab nederst i siden. Modellen er 190 cm høy og bruker str M. Les mer

1 799,-
Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
Velg farge for å gå videre
Varen er dessverre utsolgt
Stylenummer: 1690654
 • Retro inspirert strikket jakke i lett ull med innslag av nylon. Jakken har en halvhøy ribbestrikket krage, sølvfarget glidelås i front og en liten badge på venstre overerm. Liten tricolor tab nederst i siden. Modellen er 190 cm høy og bruker str M.

  Materialer: 80% ull, 20% nylon
  Artikkelnummer: 7245136

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Tørkes flatt.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes separat

  Strekkes i fasong

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.