Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt

Adam Collegegenser

Velg farge
Blå: Blue Atoll Blå: Blue Atoll Blå: Peacoat Blå: Peacoat
209,- før 699,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Myk og lett collegenser i friske farger med rund hals i lett melert kvalitet med vevet detalj i nakken, liten flaggtab i siden, og logo broderi på brystet. Ribbestrikkede vrangborder og utvendig nakkehempe. Les mer

 • Myk og lett collegenser i friske farger med rund hals i lett melert kvalitet med vevet detalj i nakken, liten flaggtab i siden, og logo broderi på brystet. Ribbestrikkede vrangborder og utvendig nakkehempe.

  Materialer: 90% bomull, 10% polyester
  Fargekode: EBM
  Artikkelnummer: 7246526

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler rensing uten begrensninger i normale rensemetoder.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.