Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! FRI FRAKT på alle ordre

Slim Will Cross Jeans

Velg farge
Blå: Stonewashed + Used Blå: Stonewashed + Used
1 099,-

Velg størrelse:

Livvidde Lengde
29
30
31
32
33
34
36
38

FRI FRAKT på alle ordre

Levering på døren

14 dagers returrett

Komfortabel jeans med et steinvasket uttrykk og slitasje effekter foran og bak. Buksen har, beige og blå sømmer, beige skinnetikett med logo i livet bak og ton i ton detaljer. Passform: Romslig sete, normal til lav livhøyde og smale ben med en smal silhuett som passer de fleste menn. En av våre mest solgte passformer. Materiale: 11.7 OZ crosshatch denim i en mellomblå indigo innfarging med komfortabel elastisitet. Les mer

 • Ikke på lager i VICbutikker
 • Komfortabel jeans med et steinvasket uttrykk og slitasje effekter foran og bak. Buksen har, beige og blå sømmer, beige skinnetikett med logo i livet bak og ton i ton detaljer. Passform: Romslig sete, normal til lav livhøyde og smale ben med en smal silhuett som passer de fleste menn. En av våre mest solgte passformer. Materiale: 11.7 OZ crosshatch denim i en mellomblå indigo innfarging med komfortabel elastisitet.

  Materialer: 98% bomull, 2% elastan
  Fargekode: DAB
  Artikkelnummer: 7246450

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Kan ikke renses.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.