Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! FRI FRAKT på alle ordre

Slim Donegal Chino

Velg farge
Grå: Charcoal Melange Grå: Charcoal Melange
299,- før 999,-

Velg størrelse:

Livvidde Lengde
30
31
32
33
34
36
38

FRI FRAKT på alle ordre

Levering på døren

14 dagers returrett

Melert grå chinos bukse med et lett børstet uttrykk og komfortabel stretch for de fleste anledninger. Varianten har stikklommer foran, lommer med ton i ton knapp bak og ton i ton stikninger. Logotert metallavsender over høyre baklomme. Modellen på bildet er 188 cm høy og har på seg størrelse 32/32. Les mer

 • Passform: Smal setevidde, normal livhøyde og smale ben. Trendy silhuett som passer de fleste menn.
 • Materiale: Melert donegal med komfortabel elastisitet.
 • Melert grå chinos bukse med et lett børstet uttrykk og komfortabel stretch for de fleste anledninger. Varianten har stikklommer foran, lommer med ton i ton knapp bak og ton i ton stikninger. Logotert metallavsender over høyre baklomme. Modellen på bildet er 188 cm høy og har på seg størrelse 32/32.

  Materialer: 48% bomull, 33% polyester, 17% viskose, 2% elastan
  Fargekode: ID9
  Artikkelnummer: 7244877

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.