Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt.

Slim Bill Vintage Stretch.

Velg farge
Blå: Stonewashed + Used Blå: Stonewashed + Used
1 199,-

Velg størrelse:

Livvidde Lengde
29
30
31
32
33
34
36

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Steinvasket 5-lommers vintage look jeans med slitasje effekter foran og bak. Plagget har håndlagede slitasjer og reparasjonseffekter med et enestående vintage uttrykk. Buksen har tobakko+navy sømmer, beige skinnetikett i livet bak og kontrastdetaljer. Passform: ledig sete, normal livhøyde og avsmalnet ben med en silhuett som passer de fleste menn. Materiale: 12.5 OZ Indigo denim med komfortabel elastisitet. Les mer

 • Ikke på lager i VICbutikker
 • Mer info

  Steinvasket 5-lommers vintage look jeans med slitasje effekter foran og bak. Plagget har håndlagede slitasjer og reparasjonseffekter med et enestående vintage uttrykk. Buksen har tobakko+navy sømmer, beige skinnetikett i livet bak og kontrastdetaljer. Passform: ledig sete, normal livhøyde og avsmalnet ben med en silhuett som passer de fleste menn. Materiale: 12.5 OZ Indigo denim med komfortabel elastisitet.

  Materialer: 99% bomull, 1% elastan
  Fargekode: DAB
  Artikkelnummer: 7248210

  Vask og vedlikehold

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Kan ikke renses.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Inneholder ikke-tekstildeler av animalsk opprinnelse

  Frakt og retur

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.