Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt

Leroy Soft Cord Stretch Bukse

Leroy Soft Cord Stretch Bukse

Tidløs og behagelig 5-lommers bukse i myk kordfløyel med et lett vasket uttrykk. Buksen har kontrastdetaljer og brun skinnetikett med logo bak i livet. Dette produktet er plagg-innfarget og må vaskes med tilsvarende farger. Modellen er 190 cm høy og bruker str. 32/34. NB! på farge AN7 (brun) er det feil på vaskelappen. Buksen inneholder; 78% bomull, 20% modal, 2% elastan. Les mer

Pris ikke tilgjengelig
Velg farge for å gå videre
Varen er ikke tilgjengelig
Stylenummer: 1660433
 • Tidløs og behagelig 5-lommers bukse i myk kordfløyel med et lett vasket uttrykk. Buksen har kontrastdetaljer og brun skinnetikett med logo bak i livet. Dette produktet er plagg-innfarget og må vaskes med tilsvarende farger. Modellen er 190 cm høy og bruker str. 32/34. NB! på farge AN7 (brun) er det feil på vaskelappen. Buksen inneholder; 78% bomull, 20% modal, 2% elastan.

  Materialer: 78% bomull, 20% modal, 2% elastan
  Artikkelnummer: 7244101

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.